Her er svar på noen av de vanligste spørsmålene 

Jeg ønsker bare å teste, forplikter jeg meg?
Nei, under start nå legger du inn navn og andre opplysninger. Du får så en mail som ber deg om å bekrefte opprettelsen av hjemmesiden din. Du kan da umiddelbart begynne å designe og legge ut innhold. Du forplikter deg ikke til noe.

Er det noen bindingstid?
Nei, det er ingen bindingstid, hverken for Free (gratisversjonen) eller for de oppgraderte løsningene. Du kan når som helst si opp.

Jeg er privatperson, passer Fastweb for meg?
Ja, Fastweb passer både for små og store virksomheter - også privatpersoner. Det er brukervennlig og intuitivt og er like godt egnet til å legge ut bilder og informasjon om familien som av andre ting. Som privatperson vil du antagligvis heller ikke få noen særlig trafikk så da vil Fastweb være gratis for deg.

Jeg har ikke peiling på å lage websider, kan dere hjelpe meg?
Fastweb er meget brukervennlig, men dersom du likevel ønsker hjelp har vi mange partnere som gjerne hjelper deg med alt fra å sette opp løsningen, legge inn logoen din, bilder etc. til å lage et helt eget design for deg. Se vår partneroversikt.

Hva er begrensningen i Free - gratisløsningen?
Fastweb free er en fullverdig publiseringsløsning med designverktøy . Den inneholder det du trenger av funksjonalitet for å designe og vedlikehode websidene dine. Det er ingen begrensning på hvor mange sider eller artikler du kan legge ut, men det er en begrensning påi lagringskapasitet og båndbredde.

Hva skjer dersom jeg ikke betaler?
Vi fakturerer etterskuddsvis, men DU ER ALDRI FORPLIKTET TIL Å BETALE! Om du ikke betaler, legger vi en hastighetsbegrensning på nettstedet ditt, besøkende vil da oppleve at sidene laster tregt. For å oppheve hastighetsbegrensningen må du betale. Etter to måneder uten betaling oppfatter vi dette som en oppsigelse og nettstedet slettes.

Jeg har eget domene, mister jeg kontrollen med domenet?
Nei, vi vil ikke ha noe med domenet ditt å gjøre. Du får oppgitt en IP-adresse til din hjemmeside på Fastweb, denne oppgir du til din domeneadministrator som så peker domenet dit.

Trenger jeg  et eget webotell og må jeg installere noe på webserveren?
Nei, webhotell er inkludert og ulikt Ez-systems, Joomla og Wordpress trenger du ikke installere noe, alt blir tatt hånd om av en automatisert prosess.

Jeg har ikke eget domene, kan dere registrere domene for meg?
Ja, via vår samarbeidspartner som er godkjent registrar kan du få registrert domene.

Kan jeg legge inn min egen logo?
Selvsagt kan du det. Logoen må være i jpg eller gif format og vi anbefaler transparant bakgrunn - det gir deg større fleksibilitet når du designer siden din. I tillegg kan du legge inn så mange bilder og tekster du måtte ønske deg.

Må jeg kunne bildebehandling?
Nei, i prinsippet kan du ta bilde med digitalkameraet ditt og laste direkte opp til serveren. Ut fra originalen blir det automatisk lagret bilder optimalisert for webformat. Men vi anbefaler likevel at du selv skalerer ned bildet en del før du laster det opp, opplastingen går raskere for deg og du fyller heller ikke opp serveren så mye.

Jeg har mange bilder - er det et problem?
Nei, det er ingen begrensning på hvor mange bilder du kan laste opp.

Designverktøyet - er det bare mange maler?
Designverktøyet er først klart på lanseringstidspunktet (vi hjelper deg med designet frem til da), det vil da ha følgende muligheter: Designverktøyet er en meget brukervennlig løsning som består av en rekke forskjellige lay-out, bakgrunner, topper, farger etc. Disse kan kombineres på et uttall forskjellige måter og sammen med din logo og dine bilder oppnår du akkurat den webprofilen du ønsker deg. Denne videoen viser hvor enkelt det er.

Jeg har mitt eget design - kan jeg bruke det?
Foreløpig må du bruke det integrerte designverktøyet for å tilpasse designet. I fremtiden vil vi lansere en utvidelse som vil tillate full kontroll over løsningens html og css koder.

Har dere noen oppetidsgaranti?
Nei, vi garanterer ikke opptiden, men i praksis opplever kundene våre en opptid på nærmere 100%. Det er  selvsagt svært viktig for oss at vi har stabile servere, vil vil derfor gjøre vårt ytterste for at den opplevde oppetiden er så høy som mulig.

Er det noen begrensing på hvor mange sider eller artikler jeg kan legge inn?
Nei

Er det noen begrensning på hvor mange nivå jeg kan ha i menyen min?
Nei, og du kan også ha flere menysett, toppmeny, sidemeny etc. Dette bestemmer du i designverktøyet.

Kan jeg lage kontaktskjema og andre skjema?
Ja, publiseringsløsningen har en egen skjemagenerator som gir deg muligheten til å lage forskjellige skjema som sendes deg på mail

Hvordan skjer betaling?
 Når du overskrider begrensningene eller har kjøpt en av de oppgraderte versjonene av Fastweb, Plus eller Profesional, må du betale. Betaling skjer med kredittkort via sikker server (SSL-kryptering) hos Bankenes betalinssentral. Du får beskjed minimum 5 dager før belastningen skjer og du kan når som helst si opp slik at du slipper belastningen.

 
 

 

Fastweb Free
er helt gratis

Ingen kunnskap om
HTML nødvendig
 
Webdesign og 
CMS er inkludert

Online på minuttet

Ingen
bindingstid