Produkter Referanser Helpdesk
Vanlige spørsmål Bruke eget domenenavn Driftsmeldinger
Hvem er du?
Jeg er daglig leder og driver en liten bedrift Jeg skal starte nettbutikk Jeg er gründer Jeg har behov for en familieside Jeg er daglig leder og driver en mellomstor bedrift Jeg har lite penger! Jeg trenger mer fleksibilitet i webløsningen min Jeg betaler alt for mye for hjemmesidene mine i dag Jeg jobber i reklamebyrå Jeg jobber i det private og tenger en kampanjeside Jeg jobber i det offentlige Jeg har en god ide, men vet ikke hva jeg trenger? Jeg er webmaster Det er viktig for meg å være synlig på nett Vi driver arkitektfirma/advokatkontor el.l. Jeg har en hjemmeside, men trenger fornyelse Jeg er håndverker Jeg er kunstner Jeg jobber i en ideell organisasjon
Mer info
Om oss Markedsplass Salgsbetingelser HANDLEKURVEN Andre landingsider
Kontakt oss  

Bysant AS
Organisasjonsnummer: NO951133191MVA

Bysant AS er et norsk selskap etablert i 1989. Bysant var en av pionerene i webbransjen og har nå solid erfaring med webdesign, publiseringssystemer, løsninger for netthandel og markedsføring via søkemotorer. Selskapet har levert webløsninger til 1000-vis av kunder i Skandinavia.

Fastweb er selskapets visjon om å levere en billig, brukervennlig, skalerbar gjør-det-selv-løsning til det norske markedet. Løsningen er bygd på Bysant sin egenutviklede publiseringsløsning WebPublish, som har vært i utvikling siden Bysant ble stiftet. Webkvalitet har rangert løsningen som en av de mest kostnadseffektive løsningene på markedet i dag.