Produkter Referanser Helpdesk
Vanlige spørsmål Bruke eget domenenavn Driftsmeldinger
Hvem er du?
Jeg er daglig leder og driver en liten bedrift Jeg skal starte nettbutikk Jeg er gründer Jeg har behov for en familieside Jeg er daglig leder og driver en mellomstor bedrift Jeg har lite penger! Jeg trenger mer fleksibilitet i webløsningen min Jeg betaler alt for mye for hjemmesidene mine i dag Jeg jobber i reklamebyrå Jeg jobber i det private og tenger en kampanjeside Jeg jobber i det offentlige Jeg har en god ide, men vet ikke hva jeg trenger? Jeg er webmaster Det er viktig for meg å være synlig på nett Vi driver arkitektfirma/advokatkontor el.l. Jeg har en hjemmeside, men trenger fornyelse Jeg er håndverker Jeg er kunstner Jeg jobber i en ideell organisasjon
Mer info
Om oss Markedsplass Salgsbetingelser HANDLEKURVEN Andre landingsider
Kontakt oss  

Fastweb passer både for små og store nettsteder 

 

Fastweb er verktøyet som gir deg profesjonelle hjemmesider med webdesign og publiseringsløsning. Uansett om du har et stort eller lite nettsted har Fastweb en plan som passer:

  • Fastweb free er gratis slik at alle kan prøve Fastweb. Når løsningen har oversteget grensene for Fastweb free, blir den automatisk oppgradert til Fastweb plus. Du bestemmer selv om du ønsker å beholde løsningen eller ikke. Det er INGEN BINDINGSTID, og du kan enkelt å greit la være å betale dersom du ikke ønsker å beholde løsningen.
  • Fastweb plus koster 99,- pr måned og passer for deg som har en liten til mellomstor bedrift med vanlige lagringsbehov og normal trafikkmengde. Ingen bindingstid og du kan frasi deg løsningen når du ønsker.
  • Fastweb Professional koster 199,- pr måned og er vår mest omfattende løsning for deg som har større trafikkmengde og større krav til lagring. Ingen bindingstid.  

Så enkelt er det å komme i gang: Du betaler ingen ting og binder du deg ikke til noe!
 

 
 

 

Fastweb Free
er helt gratis

Ingen kunnskap om
HTML nødvendig
 
Webdesign og 
CMS er inkludert

Online på minuttet

Ingen
bindingstid