Produkter Referanser Helpdesk
Vanlige spørsmål Bruke eget domenenavn Driftsmeldinger
Hvem er du?
Jeg er daglig leder og driver en liten bedrift Jeg skal starte nettbutikk Jeg er gründer Jeg har behov for en familieside Jeg er daglig leder og driver en mellomstor bedrift Jeg har lite penger! Jeg trenger mer fleksibilitet i webløsningen min Jeg betaler alt for mye for hjemmesidene mine i dag Jeg jobber i reklamebyrå Jeg jobber i det private og tenger en kampanjeside Jeg jobber i det offentlige Jeg har en god ide, men vet ikke hva jeg trenger? Jeg er webmaster Det er viktig for meg å være synlig på nett Vi driver arkitektfirma/advokatkontor el.l. Jeg har en hjemmeside, men trenger fornyelse Jeg er håndverker Jeg er kunstner Jeg jobber i en ideell organisasjon
Mer info
Om oss Markedsplass Salgsbetingelser HANDLEKURVEN Andre landingsider
Kontakt oss  

PRISER

      Mest for pengene!
  Fastweb Free Fastweb Plus Fastweb professional
Webdesignvektøy Ja Ja Ja 
Publiseringsløsning Ja Ja Ja
Lagringskapasitet 500 MB 2000 MB 5000
Forbrukt båndbredde pr måned 100 MB 5000 MB Ubegrenset
Antall sider Ubegrenset Ubegrenset Ubegrenset
Søkemotoroptimaliseringsverktøy (SEO) Ja Ja Ja
Brukerstøtte/support Forum Forum Forum
Oppstartskostnad kr 0 0 0
Månedspris kr 0 99 199


Hva er begrensningene og hvordan måler og fakturerer vi trafikken?

Trafikkmålingen skjer automatisk ved at serverens loggfiler avleses månedlig. Ved utgangen av hver måned registreres hvor mye båndbredde og lagringskapasitet du har forbrukt . Dette blir også synlig i ditt kontrollpanel for nettstedet. Vi sender så ut en e-post hvor vi forteller hva disse dataene er og dersom du har overskredet grensene i abonnementet så blir webløsningen automatisk oppgradert til Fastweb Plus eller Fastweb Professional. De 2 første månedene vil løsningen uansett ikke bli oppgradert - da har du ubegrenset tilgang til nettstedet ditt. Betalingen skjer med kredittkort. Kredittkortnummeret ditt oppgir du over sikker server (SSL kryptering) første gang du overskrider grensene. Det lagres ikke hos oss, men hos Bankens betalingssentral.

DU ER ALDRI FORPLIKTET TIL Å BETALE OG VI SENDER ALDRI NOE TIL INKASSO! 

Hva skjer om jeg ikke betaler?

Om du ikke betaler og bruker mer en begrensningene for det produktet du har valgt, legger vi en hastighetsbegrensning på nettstedet ditt. Besøkende vil da oppleve at sidene laster tregt. For å oppheve hastighetsbegrensningen må du betale. Etter to måneder uten betaling oppfatter vi dette som en oppsigelse og nettstedet slettes. Det er ingen bindingstid for løsningen, du kan når som helst si opp avtalen. Prisene er eks mva.

 
 

 

Fastweb Free
er helt gratis

Ingen kunnskap om
HTML nødvendig
 
Webdesign og 
CMS er inkludert

Online på minuttet

Ingen
bindingstid