Produkter Referanser Helpdesk
Vanlige spørsmål Bruke eget domenenavn Driftsmeldinger
Hvem er du?
Jeg er daglig leder og driver en liten bedrift Jeg skal starte nettbutikk Jeg er gründer Jeg har behov for en familieside Jeg er daglig leder og driver en mellomstor bedrift Jeg har lite penger! Jeg trenger mer fleksibilitet i webløsningen min Jeg betaler alt for mye for hjemmesidene mine i dag Jeg jobber i reklamebyrå Jeg jobber i det private og tenger en kampanjeside Jeg jobber i det offentlige Jeg har en god ide, men vet ikke hva jeg trenger? Jeg er webmaster Det er viktig for meg å være synlig på nett Vi driver arkitektfirma/advokatkontor el.l. Jeg har en hjemmeside, men trenger fornyelse Jeg er håndverker Jeg er kunstner Jeg jobber i en ideell organisasjon
Mer info
Om oss Markedsplass Salgsbetingelser HANDLEKURVEN Andre landingsider
Kontakt oss  

Fastweb FrEE

Fastweb Free er et profesjonellt Designverktøy og Publiseringsløsning. Den inneholder alle funksjoner du kan forvente av et moderne verktøy for webpublisering.

Samtidig er publiseringsløsningen fleksibel og brukerterskelen er meget lav. Fastweb Free passer for alle som ønsker etablere et nettsted på en rask og enkel måte uten kostnad. Det er ingen begrensninger på hvor mange sider, artikler eller produkter du legger ut, men det er en begrensning på lagringskapasitet og båndbredde.

Hva er forskjellen på Fastweb og andre løsninger?
Den viktigste forskjellen er selvsagt prisen. Profesjonelle webløsninger er dyre, for eksempel Idium, Coretrek, EPI server. Med Fastweb er både designverktøy og webhotell inkludert i tillegg til profesjonell publiseringsløsning. Du trenger ingen kompetanse utover at du er vant til å bruke PC eller Mac. Men når vi ser på markedet for gratisløsninger (f.eks. Wordpress, Joomla og EZ-publish) krever de webdesignkompetanse for å få et godt resultat og de krever i tillegg at du setter opp løsningen i et webhotell med database etc. Andre gratisløsninger (f.eks. Webs.com), får du masse reklame lagt ut på websidene dine - det slipper du med Fastweb.

Fastweb Free inneholder også et svært sterkt verktøy for søkemotoroptimalisering. Det er et verktøy som hjelper deg til å øke trafikken til nettstedet ditt uten at du trenger å kjøpe dyre abonnementer hos Kvasir, Gule sider etc. Modulen er et verktøy for teknisk optimalisering av websiden i forhold til søkemotorene. Det er også et redaksjonelt støtteverktøy som hjelper deg å bruke de viktigste ordene. Ved søk vil websiden være synlig blant annet i Googles organiske søk (venstresiden av søkersultatet) og med verktøyet får du også muligheten til å bestemme selv hva Google forteller om bedriften din. 

Designverktøyet gir deg på en intuitiv og brukervennlig måte muligheten til å designe din egen webside. Det inneholder en mengde forskjellige layout, bakgrunner, farger, forgrunnsbilder etc. slik at du sammen med din logo og egne bilder kan skape deg din egen webprofil. Publiseringsløsningen benytter du når du skal oppdatere innholdet på websidene dine. Løsningen har et Word-liknende grensesnitt der du hele tiden har kontroll med hva du publiserer. Alt er webbasert og det spiller ingen rolle hvilket OS (windows, mac, linux) eller browser du bruker. Løsningen inneholder en rekke moduler, blant annet automatisk bildeskalering.

Med Publiseringsløsningen har du blant annet muligheten til å:

 • Legge opp flere menyer på dine web sider, du kan ha både horisontale menyer med nedtrekk og vertikale ekspanderende menyer. Det er enkelt å flytte om på menypunktene. 
 • Redigere tekst på dine web sider i et wordlignende grensesnitt, fonter, tabeller, spalter, punktlister, norsk stavekontroll
 • Redigere nyheter med overskrift, ingress og innhold (les mer…)
 • Integrasjon mot sosiale medier, Facebook, Twitter etc.
 • Bildeadministrasjon, last opp bilder og inkluder på web sidene - automatisk webtilpasning - skalering av bilder
 • Dokumentadministrasjon, last opp pdf, word, flash, filmer og andre dokumenter
 • Lenkeadministrasjon, legg inn lenker til andre websider, interne sider, e-postadresser etc.
 • Krysspubliser samme innhold til flere deler av webløsningen
 • Relater artikler til hverandre, type "les også…."
 • Funksjon for å skjule eller vise menyer og innhold
 • Tips en venn
 • Søkefunksjonalitet for internsøk i databasen
 • Skjemagenerator for å lage kontaktskjema etc.
 • Datostyrt publisering
 • Forhåndsvisning
 • Versjonshåndtering slik at du kan gå tilbake til en tidligere lagret versjon av en side.
 • Angrefunksjon

   
 
 

 

Fastweb Free
er helt gratis

Ingen kunnskap om
HTML nødvendig
 
Webdesign og 
CMS er inkludert

Online på minuttet

Ingen
bindingstid